Sweet & sour mie met krokante vis


Ingrediënten (voor twee personen):
- 125 gram mienestjes
- 250 gram peultjes
- 75 gram maiskorrels
- 2 eetlepels wokolie
- 200 gram stevige witte visfilet
- 4 eetlepels woksaus sweet & sour
- 4 eetlepels gebakken uitjes
Bereidingswijze in vijf stappen:
- Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Maak de peultjes schoon. Laat de maïskorrels uitlekken en snijd de visfilet in blokjes van ca. 3 cm.
- Verhit een wok, voeg 2 eetlepels wokolie toe en bak in ca. 4 minuten voorzichtig de blokjes vis goudbruin. Laat ze vervolgens goed uitlekken.
- Roerbak nu de peultjes in dezelfde wok 3-4 minuten en voeg de mie, de maïskorrels en de woksaus toe. Schep de visblokjes er voorzichtig door.
- Verdeel de mie over 2 diepe borden en bestrooi lekker met gebakken uitjes.
Geniet ervan!