Every bite is a TOP-Taste!

Sweet & sour mie met krokante vis

Ingrediënten (voor twee personen):

  • 125 gram mienestjes
  • 250 gram peultjes
  • 75 gram maiskorrels
  • 2 eetlepels wokolie
  • 200 gram stevige witte visfilet
  • 4 eetlepels woksaus sweet & sour
  • 4 eetlepels gebakken uitjes

Bereidingswijze in vijf stappen:

  1. Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Maak de peultjes schoon. Laat de maïskorrels uitlekken en snijd de visfilet in blokjes van ca. 3 cm.
  3. Verhit een wok, voeg 2 eetlepels wokolie toe en bak in ca. 4 minuten voorzichtig de blokjes vis goudbruin. Laat ze vervolgens goed uitlekken.
  4. Roerbak nu de peultjes in dezelfde wok 3-4 minuten en voeg de mie, de maïskorrels en de woksaus toe. Schep de visblokjes er voorzichtig door.
  5. Verdeel de mie over 2 diepe borden en bestrooi lekker met gebakken uitjes.

Geniet ervan!