Every bite is a TOP-Taste!

Lemongrass chilinoedels met vis en spinazie

Ingrediënten (voor vier personen)

  • 1 zak woknoedels
  • 400 gram stevige witte visfilets
  • 2 eetlepels wokolie
  • 2 lente-uitjes
  • 10 eetlepels woksaus lemongrass chili
  • 1,5 pak diepgevroren baby bladspinazie à 450 gram
  • 4 eetlepels gebakken uitjes

Bereidingswijze in vijf stappen:

  1. Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de vis in stukjes en snijd de lente-uitjes schuin in stukjes.
  2. Verhit een hapjespan, voeg een eetlepel wokolie toe en bak de lente-uitjes en de vis 5 minuten. Keer de vis zo nu en dan voorzichtig. Schep de noedels en 8 eetlepels woksaus erbij en roerbak 2 minuten.
  3. Verhit ondertussen een wok en laat daarin de spinazie warm en zacht worden. Voeg 2 eetlepels woksaus toe en wok nog ca. 4 minuten.
  4. Schep er op het laatst de gebakken uitjes door.
  5. Verdeel de noedels met vis over 4 grote borden en schep de spinazie ernaast.

Proef en geniet…