Lemongrass chilinoedels met vis en spinazie


Ingrediënten (voor vier personen)
- 1 zak woknoedels
- 400 gram stevige witte visfilets
- 2 eetlepels wokolie
- 2 lente-uitjes
- 10 eetlepels woksaus lemongrass chili
- 1,5 pak diepgevroren baby bladspinazie à 450 gram
- 4 eetlepels gebakken uitjes
Bereidingswijze in vijf stappen:
- Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de vis in stukjes en snijd de lente-uitjes schuin in stukjes.
- Verhit een hapjespan, voeg een eetlepel wokolie toe en bak de lente-uitjes en de vis 5 minuten. Keer de vis zo nu en dan voorzichtig. Schep de noedels en 8 eetlepels woksaus erbij en roerbak 2 minuten.
- Verhit ondertussen een wok en laat daarin de spinazie warm en zacht worden. Voeg 2 eetlepels woksaus toe en wok nog ca. 4 minuten.
- Schep er op het laatst de gebakken uitjes door.
- Verdeel de noedels met vis over 4 grote borden en schep de spinazie ernaast.
Proef en geniet…