Every bite is a TOP-Taste!

Rode viscurry met peterselienoedels

Ingrediƫnten (voor vier personen):

  • 3 grote winterwortels
  • 2 uien
  • 400 gram visfilet
  • 375 gram woknoedels
  • 1 bakje kruidenpasta rode curry
  • 2 eetlepels wokolie
  • 1 pakje romige kokosmelk
  • 4 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 4 eetlepels gebakken uitjes

Bereidingswijze in vijf stappen:

  1. Schil de winterwortels en snijd ze in plakjes. Kook deze 5 minuten. Pel en snijd de uien in partjes. Snijd de visfilets in gelijke stukjes.
  2. Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit ondertussen 2 eetlepels wokolie in een wok en roerbak hierin de plakjes wortel en de partjes ui 3 minuten. Roerbak dan de kruidenpasta rode curry 2 minuten mee.
  4. Voeg de stukjes vis en driekwart van de romige kokosmelk toe en laat het gerecht op laag vuur 5 minuten pruttelen.
  5. Meng ondertussen de warme noedels met de rest van de kokosmelk en de peterselie. Verdeel de noedels over 4 grote borden. Schep de viscurry erop en bestrooi met gebakken uitjes.

Eet smakelijk!