Every bite is a TOP-Taste!

Bami speciaal met biefstuksaté en romige kokossatésaus

Ingrediënten (voor vier personen):

  • 250 gram mienestjes
  • 1 pakje mix voor bami speciaal
  • 500 gram biefstuk
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • 5 eetlepels wokolie
  • 600 gram bamigroenten
  • 0,5 pot pindasaus romige kokos
  • 4 eetlepels gebakken uitjes
  • 12 satéstokjes
  • zwarte peper

Bereidingswijze in vijf stappen:

  1. Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Wel de groentemix minstens 10 minuten in 100 ml heet water.
  2. Snijd de biefstuk in blokjes. Snijd de knoflook fijn en meng de biefstuk met de knoflook, de ketjap manis en peper en laat het 5 minuten trekken.
  3. Rijg de blokjes biefstuk aan satéstokjes en bestrijk ze met wokolie. Laat een grillpan heet worden en rooster de saté in 4-5 minuten.
  4. Laat ondertussen een wok heet worden, voeg 3 eetlepels wokolie toe en roerbak hierin de bamigroenten 3 minuten. Voeg de gewelde groentemix toe. Schep de mie erdoor. Verwarm de pindasaus.
  5. Verdeel de bami over 4 borden. Leg de saté ernaast, bestrooi met gebakken uitjes en serveer met pindasaus.

Geniet er lekker van!