Bami speciaal met biefstuksaté en romige kokossatésaus


Ingrediënten (voor vier personen):
- 250 gram mienestjes
- 1 pakje mix voor bami speciaal
- 500 gram biefstuk
- 3 teentjes knoflook
- 2 eetlepels ketjap manis
- 5 eetlepels wokolie
- 600 gram bamigroenten
- 0,5 pot pindasaus romige kokos
- 4 eetlepels gebakken uitjes
- 12 satéstokjes
- zwarte peper
Bereidingswijze in vijf stappen:
- Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Wel de groentemix minstens 10 minuten in 100 ml heet water.
- Snijd de biefstuk in blokjes. Snijd de knoflook fijn en meng de biefstuk met de knoflook, de ketjap manis en peper en laat het 5 minuten trekken.
- Rijg de blokjes biefstuk aan satéstokjes en bestrijk ze met wokolie. Laat een grillpan heet worden en rooster de saté in 4-5 minuten.
- Laat ondertussen een wok heet worden, voeg 3 eetlepels wokolie toe en roerbak hierin de bamigroenten 3 minuten. Voeg de gewelde groentemix toe. Schep de mie erdoor. Verwarm de pindasaus.
- Verdeel de bami over 4 borden. Leg de saté ernaast, bestrooi met gebakken uitjes en serveer met pindasaus.
Geniet er lekker van!