Bami goreng met gehakt


Ingrediƫnten (voor vier personen):
- 250 gram mienestjes
- 1 zakje mix voor bami goreng
- 1 spitskool
- 1 eetlepel wokolie
- 400 gram rundergehakt
- 1 eetlepel sambal badjak
- 2 eetlepels ketjap manis
- 6 eetlepels gebakken uitjes
Bereidingswijze in vijf stappen:
- Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng ondertussen de mix voor bami goreng met 100 ml kokend water en laat het tenminste 10 minuten staan.
- Snijd ondertussen de spitskool in reepjes.
- Verhit een wok, voeg 1 el wokolie toe en roerbak het rundergehakt en de spitskool 5 minuten.
- Roer de gewelde mix erdoor. Voeg de sambal badjak, de ketjap manis en de mie toe en warm goed door.
- Verdeel de bami over 4 grote borden en bestrooi met de gebakken uitjes.
Eet smakelijk!