Every bite is a TOP-Taste!

Top Taste hotdog Louisiana style

Ingrediënten (4 porties):

  • 4 verse hotdogs
  • 100 gram cheddar
  • 8 plakken bacon
  • 4 theelepels BBQ kruiden
  • 4 brioche hotdogbroodjes
  • 2 verse jalapeño's
  • 8 eetlepels coleslaw
  • 4 eetlepels mosterd
  • 1 eetlepel BBQ saus
  • 4 eetlepels gebakken uitjes

Bereidingswijze in vijf stappen:

  1. Snijd de worsten open, vul ze met cheddar en omwikkel met bacon (zet het uiteinde eventueel met een satéprikkertje vast). Bestrooi dan met de barbecuekruiden.
  2. Snijd de broodjes van boven in, vouw ze open en gril kort op de barbecue of in de grillpan.
  3. Snijd de verse jalapeño zeer fijn en meng met de coleslaw.
  4. Gril de gevulde hotdogs enkele minuten totdat de kaas vloeit en de bacon krokant is.
  5. Vul de gegrilde broodjes met de coleslaw en de gegrilde worst en garneer royaal met mosterd, barbecuesaus en gebakken uitjes.

Proef en geniet…