Top Taste hotdog Louisiana style


Ingrediënten (4 porties):
- 4 verse hotdogs
- 100 gram cheddar
- 8 plakken bacon
- 4 theelepels BBQ kruiden
- 4 brioche hotdogbroodjes
- 2 verse jalapeño's
- 8 eetlepels coleslaw
- 4 eetlepels mosterd
- 1 eetlepel BBQ saus
- 4 eetlepels gebakken uitjes
Bereidingswijze in vijf stappen:
- Snijd de worsten open, vul ze met cheddar en omwikkel met bacon (zet het uiteinde eventueel met een satéprikkertje vast). Bestrooi dan met de barbecuekruiden.
- Snijd de broodjes van boven in, vouw ze open en gril kort op de barbecue of in de grillpan.
- Snijd de verse jalapeño zeer fijn en meng met de coleslaw.
- Gril de gevulde hotdogs enkele minuten totdat de kaas vloeit en de bacon krokant is.
- Vul de gegrilde broodjes met de coleslaw en de gegrilde worst en garneer royaal met mosterd, barbecuesaus en gebakken uitjes.
Proef en geniet…