Crispy spinaziesalade met mango en serranoham


Ingrediënten (voor twee personen):
- 100 gram spinazie
- 4 plakken serranoham
- ½ mango
- ¼ komkommer
- ½ avocado
- 50 gram feta
- Handje pistachenoten
- 1,5 eetlepel balsamicoazijn
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel mosterd
- Peper en zout
- Crispy Salad Topping (Garlic Pepper)
Bereidingswijze in vijf stappen:
- Snijd de mango, avocado en komkommer in stukjes. Scheur ook de serranoham in kleine stukken. Meng dit met de spinazie.
- Hak de pistachenoten grof of juist fijn (afhankelijk van wat je lekker vindt) en verbrokkel de feta.
- Meng de balsamicoazijn, olijfolie en mosterd samen en voeg hier nog een snufje peper en zout aan toe.
- Schenk de dressing over de salade en strooi de feta en pistachenoten erover.
- Maak de salade af met onze heerlijke Crispy Salad Topping (Garlic Pepper).
Smakelijk!