Komkommersalade


Ingrediënten (voor vier personen):
- 1 komkommer
- 1 rode ui
- 3 eetlepels Griekse yoghurt
- 0,5 limoen
- 1 eetlepel water
- 5 gr dille, fijngehakt
- 1 teen knoflook, geperst
- 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
- 1 groene appel
- peper en zout
- Crispy Salad Topping (Naturel)
Bereidingswijze in 5 stappen:
- Halveer de komkommer en verwijder de zaadjes. Snijd halve maantjes van de komkommer, snijd de ui in halve ringen en de groene appel in blokjes.
- Meng de Griekse yoghurt met een eetlepel water, sap van een halve limoen, de gehakte dille en geperste knoflook.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Voeg de dressing toe aan de komkommer, appel en rode ui. Strooi pijnboompitten over de salade.
- Verdeel als laatste de Crispy Salad Topping (Naturel) over de salade.
Proef en geniet…