Italiaanse salade


Ingrediënten (voor vier personen):
- 1 focacciabrood
- 250 gram cherrytomaatjes
- 1 zakje mini mozzarellaballetjes
- 150 gram rucola
- Pijnboompitten naar smaak, licht geroosterd
- 1 rode ui
- 50 ml olijfolie
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 1 teentje uitgeperste knoflook
- Zwarte peper en zout
- Crispy Salad Topping (Cheese)
Bereidingswijze in 5 stappen:
- Bak de focaccia in de oven en snijd hem hierna in stukjes.
- Snijd de tomaatjes door de helft en de ui in ringen.
- Schep het brood, de ui, de stukjes tomaat en de pijnboompitjes door elkaar en voeg de mozzarellaballetjes en de rucola toe.
- Meng de olijfolie, witte wijnazijn en de knoflook door elkaar en breng de dressing op smaak met zwarte peper en zout.
- Serveer de salade met de dressing en onze Crispy Salad Topping (Cheese).
Geniet ervan!