Every bite is a TOP-Taste!

Frisse appelsalade met hazelnoot en brie

Ingrediënten (voor vier personen):

  • 150 gram gemengde rucolasla
  • 1 appel
  • 150 gram brie
  • 50 gram hazelnoten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel honing
  • Peper en zout
  • Crispy Salad Topping (Bacon)

Bereidingswijze in 5 stappen:

  1. Rooster de hazelnoten ca. 10 minuten in een pan of in de oven lichtbruin. 
  2. Voeg de olijfolie, citroensap en honing met een snufje peper en zout samen en klop dit tot een dressing. 
  3. Snijd de appel en brie in stukjes en meng dit door de sla.
  4. Verdeel de dressing erover.
  5. Strooi als laatste de hazelnoten en de Crispy Salad Topping (Bacon) over de salade.

Eet smakelijk!