In 5 stappen de lekkerste gerechten
Niets is zo lekker als een heerlijke warme maaltijd. En weet je wat zo fijn is? Het kan al in 5 gemakkelijke stappen. Bovendien kun je er eindeloos mee variëren. Hieronder geven wij je verschillende suggesties, maar wees vooral niet bang om ook eens wat anders te proberen. Op deze manier ontstaan de meest lekkere en verrassende combinaties!

TOP Taste easy hot dog
De lekkerste hotdogs maak je zelf en garneer je natuurlijk met crispy uitjes van TOP Taste. Deze easy hotdog met frisse koolsla is voor iedereen die dol is op pittig eten. Liever iets milder? Laat de rode peper dan weg en wissel de crispy naturel uitjes om voor jouw eigen favoriete smaak.
Ingrediënten:
4 hotdogs, Handje rode kool (flinterdun gesneden), ½ wortel (geraspt), 4 radijsjes (in dunne plakjes), ½ rode peper (in dunne plakjes), Sap van een ½ limoen, 4 hotdogbroodjes , Mayonaise, Sriracha (pittige Aziatische saus), Paar blaadjes koriander, TOP Taste naturel crispy uitjes.
- Verhit een grillpan en grill hier de hotdogs in tot er mooie grillstrepen ontstaan.
- Maak de rode kool salade. Meng rode kool met de wortel, plakjes radijs, rode peper en limoensap.
- Snijd de hotdog broodjes in en vul ze met de rode koolsalade. Leg hier de hotdog bovenop.
- Garneer met mayonaise, sriracha en wat blaadjes koriander.
- Strooi de TOP Taste naturel crispy uitjes over de easy hotdog.
TOP Taste spicy chicken burger
In 5 stappen maak je heel eenvoudig je eigen TOP Taste spicy chicken burger. Sappige en smaakvolle kippendijen in een krokant jasje, een frisse salade en pittige chili mayonaise. Garneer met TOP Taste Chilli crispy uitjes. Dit maakt het helemaal compleet. Experimenteer er gerust ook zelf op los en combineer verschillende ingrediënten met jouw favoriete smaak crispy uitjes.
Ingrediënten:
4 hamburgerbroodjes, 4 kippendijen, 100 gr bloem, 1 ei, 240 ml melk, 50 gr maizena, 2 tl chipotle saus, Peper en zout, Handje witte kool (flinterdun gesneden), Handje sla (flinterdun gesneden), 4 radijsjes (in dunne plakken), 4 el mayonaise, 4 el zoete chilisaus, TOP Taste Crispy Chilli uitjes.
- Kies een broodje. Ga voor een stevig briochebroodje met sesamzaadjes, een zacht bolletje of een knapperige pistolet. Gewoon wat jij lekker vindt.
- Maak zelf je crispy chicken burger. Meng de melk, het ei, bloem en maizena met peper, zout en chipotle saus. Doe de kippendijen in dit mengsel, laat uitlekken en haal door de panko. Frituur in hete olie aan beide kanten goudbruin.
- Dress your burger. Beleg de burger met flinterdun gesneden witte kool, sla en plakjes radijs.
- Kies je favoriete saus. Maak zelf chilimayonaise door zoete chilisaus te mengen met mayonaise.
- Strooi de TOP Taste Chilli crispy uitjes over de burger.


TOP Taste Currywurst deluxe
In 5 stappen maak je heel eenvoudig je eigen TOP Taste currywurst. Wij geven je drie suggesties. Van heel traditioneel tot helemaal anders dan anders. Experimenteer er gerust ook zelf op los en combineer verschillende ingrediënten met jouw favoriete smaak crispy uitjes.
- Bak of grill je currywurst rondom goudbruin, snijd in kleine stukken en schep in een bakje.
- Meng 1 eetlepel mayonaise met 1 theelepel mosterd en verdeel over de currywurst.
- Hak een augurk fijn.
- Garneer de currywurst met augurk en zuurkool.
- Strooi de TOP Taste Curry crispy uitjes over de currywurst.
TOP Taste burrito bowl
Een burrito maar dan in een bowl. Dit is een super lekkere en gezonde Mexicaanse salade. Boordevol kleurrijke groentes, met smaakvolle stukjes kip en TOP Taste Jalapeño crispy uitjes om er echt een Tex Mex tintje aan te geven.
Ingrediënten:
2 kippendijen met vel, 1 el gerookte paprikapoeder, Olijfolie, 2 voorgekookte maïskolven, 1 blikje zwarte bonen, uitgelekt, 2 handen ijsbergsla (flinterdun gesneden), 1 handje rode kool (flinterdun gesneden), 8 tomaten (in stukken), Koriander (fijngehakt), Rode peper (in plakjes), 4 flinke el guacamole, TOP Taste Jalapeño crispy uitjes
- Smeer de kippendijen in met olijfolie en verdeel er gerookte paprikapoeder overheen. Bak de kip in de koekenpan goudbruin en snijd het vlees in repen.
- Grill de maïskolven in de grillpan en snijd vervolgens de kolven in plakken.
- Doe in alle kommen een bodem sla.
- Daar bovenop verdeel je de kip, rode kool met rode peper, zwarte bonen, maïs, tomaten die je mengt met koriander en wat extra sla. Eindig met een flinke klodder guacamole bovenop.
- Strooi de TOP Taste Jalapeño crispy uitjes over de burrito bowl.
